pátek 4. července 2008

Jak se zbavit dluhů

Dobrý den,

Člověk se v dnešní době velice snadno dostane do dluhů. Potřebujeme peníze na bydlení, auta, zařízení bytů, rekonstrukce, dovolené, na dobu, kdy jsme bez práce nebo na mateřské, a každá banka a lichvář nabízí všude své půjčky a kreditní karty.

Je tedy snadné půjčit si peníze a zadlužit se. Většina z nás už dnes má nějakou půjčku a je nucena ji splácet a to mnohdy s velkými úroky. Stáváme se otroky peněz a mnohdy litujeme, že jsme si půjčku vzali na věci, které jsme až tak nutně nepotřebovali.

Půjčky a dluhy svazují náš život. Mají vliv na naše rozhodnutí, náladu, vztahy i zdraví. Místo abychom my vládli penězmi a moudře s nimi zacházeli, dostáváme se do situace, kdy peníze vládnou nad námi. Peníze nejsou špatné, ale finanční otroctví poznamenává náš charakter a vede nás někdy k rozhodnutím, které bychom jinak nikdy neudělali.

Někdy tuto situaci řešíme tak, že vybíjíme klín klínem. Vezmeme si další půjčku, abychom se zbavili půjčky předchozí. Ale to není řešení. Tím se nedostaneme ke svobodě bez dluhů a měsíčních splátek. Naopak: Je to bezpečný způsob, jak se dostat ke dnu.

Chcete se dostat z tohoto začarovaného kruhu ven? Chcete se během několika měsíců zbavit všech Vašich dluhů? Máte zájem vydělat si statisíce navíc? Pomoci dalším lidem dostat se z otroctví lichvářů a bank? Nabídnout lidem kolem Vás řešení, které jim skutečně pomůže?


NOVINKA

Na finančním trhu je nový a bezkonkurenční produkt, který pomůže naprosto všem zadluženým v řádu několika měsíců zaplatit své dluhy a nemusí si brát a hledat další půjčky, které je táhnou ještě více ke dnu a kterými už jen poškozují věřitele. Není to půjčka, jedná se o výdělek. Nový jednoduchý, perfektně zpracovaný systém, kde nikdo neprodělává a který si firma nechala patentovat.

Zkušenost mé nadsponzorky:
Prakticky mám vyděláno 75.000 Kč za první 4 dny. Považuji se za hodně zkušenou v tomto oboru a nevlezla bych do něčeho, co je průměrné. Tento jednoduchý systém mne nadchl. V jednoduchosti je totiž síla. Systém je v úplném začátku.
Dnes jsem přijela do Ostravy a za dvě hodiny na prezentaci jsem vydělala dalších 40.000 Kč...
Zkušenost mého sponzora:
Dnes jsem se zaregistroval a zároveň vydělal prvních 10.000 Kč...
Nejlepším způsobem, jak se dostat z dluhů, je vydělat si na ně nebo dobře investovat. My Vám nabízíme obě možnosti společně. Navíc bez rizika, 60 dní je na zkoušku. Těžko budete hledat podobnou příležitost dostat se z dluhů a mít možnost vydělávat vysoké příjmy bez rizika.

Tuto příležitost nenajdete ani u žádné jiné firmy, protože náš systém je chráněn autorským právem. Rád Vám poskytnu více informací, ale rozhodnutí je na Vás.

Více informací zde na mé stránce: www.levneji.blue4net.cz

S pozdravem

Vladimír Bača

Žádné komentáře: